Begin de herfst goed!

Ga veilig de weg op met een gratis seizoenscheck

Uw auto is gemaakt om te rijden, maar de afgelopen periode staan veel auto’s langer of vaker stil dan normaal. Daarnaast wordt het weer ook steeds wisselvalliger: regen, wind, kou, hagel. En een laagstaande zon, gladde wegen, wind kunnen zorgen voor gevaarlijke verkeerssituaties en files. Zijn u en uw auto klaar voor de herfst?

Gratis Seizoenscheck

Kom daarom nú langs voor de Seizoenscheck. Wij controleren uw auto op 29 punten, waaronder die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto. Denk bijvoorbeeld aan de accu, remmen en vloeistoffen. Deze check kost normaal €19,95 maar bieden wij u GRATIS aan, inclusief het bijvullen van de vloeistoffen tot maximaal 1 liter. 

We controleren o.a. uw accu, bandenprofiel, bandenspanning, remmen, schokdempers, uitlaat, verlichting. En maken uw auto van binnen en buiten schoon!*

Plan hier uw Seizoenscheck

APK voor slechts €9,95

Maak in het najaar van 2020 gebruik van ons voordelige APK-tarief van slechts €9,95!!! Wacht niet te lang en plan voor 31 december 2020 uw APK-afspraak in. De afspraak zelf mag later plaats vinden. Deze prijs is inclusief viergas- of roetmeting, afmelding bij het RDW en milieukosten. Heeft u een MyPeugeotCard? Dan is de APK-keuring gratis!

Plan hier uw APK

4e band GRATIS!

Onze gespecialiseerde monteurs controleren de banden van uw auto tijdens de seizoenscheck en zullen u adviseren of uw banden nog in orde zijn of toe zijn aan vervanging. Mochten de banden toe zijn aan vervanging, dan bieden wij u een uitgebreid assortiment aan banden.

Van premium tot budget, passend bij ieders budget én tijdelijk extra voordelig! U krijgt namelijk de 4e band kosteloos of de tweede band voor de helft van de prijs.**

Plan hier uw Seizoenscheck

Deze actie is geldig tot en met 30/12/2020 en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Bovenstaande acties zijn niet inwisselbaar tegen contanten. De APK afspraak dient voor 31 december 2020 gemaakt te zijn, maar mag later plaatsvinden.

*Auto schoonmaken doen we op de vestigingen waar de mogelijkheid is om de auto te wassen. Op de overige vestigingen ontvangt u een wasbon, welke niet tegen contanten is in te leveren.

**Vraag naar de voorwaarden.